inspektorëve

lleshi.jpg

Parcelat e kanabisit, mungesa e inspektorëve favorizon kultivimin e drogës, ky aktivitet u përhap shumë gjatë pandemisë

  Drejtori i Pyjores në Bashkinë Gramsh Faik Lleshi foli për Fax News lidhur me kultivimin e kanabisit në Gramsh duke thënë se për rastin e fundit kur është arrestuar një punonjës i cili nuk kishte raportuar mbi parcelat dhe… Read More »Parcelat e kanabisit, mungesa e inspektorëve favorizon kultivimin e drogës, ky aktivitet u përhap shumë gjatë pandemisë

akshi.jpg

AKSH reagon pas akuzave të PD: Mashtrime, ja argumentat e projektit të digjitalizimit të punës së inspektorëve tatimorë

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit hodhi poshtë akuzat e bëra nga Partia Demokratike për projektin e digjitalizimit të punës së inspektorëve tatimorë. Ajo i konsideroi ato një përpjekje për të baltosur punën e institucionit. “E ndërkohë që “opozita” shqiptare… Read More »AKSH reagon pas akuzave të PD: Mashtrime, ja argumentat e projektit të digjitalizimit të punës së inspektorëve tatimorë

1577307050_Policia.jpg

Projektligji: Qeveria u jep trajtim financiar punonjësve të Policisë, gardistëve dhe inspektorëve para daljes në pension. Përfituesit

Këshilli i Ministrave ka miratuar dje projektligjin për “TRAJTIMIN FINANCIAR TË PUNONJËSVE TË POLICISË SË SHTETIT, GARDËS SË REPUBLIKËS DHE SHËRBIMIT PËR ÇËSHTJET E BRENDSHME DHE ANKESAT, NË MINISTRINË E BRENDSHME, PAS NDËRPRERJES SË MARRËDHËNIEVE TË PUNËS.” Sipas këtij projektligji,… Read More »Projektligji: Qeveria u jep trajtim financiar punonjësve të Policisë, gardistëve dhe inspektorëve para daljes në pension. Përfituesit