KUCOVA

QYTETI KUCOVE

Olta-2.jpg

“Ushtria e SHBA, në Bazën e Kuçovës”, gjenerali amerikan: Do sjellë aftësi që s’i ka asnjë në rajon, iu mbështesim për tërmetet

  Gjenerali amerikan, Stephen M. Twitty, ka zbuluar arsyet pse NATO vendosi të ngrejë një bazë të saj në Shqipëri dhe pikërisht në Kuçovë. Në një intervistë për “News24”, për gazetarin Thimi Samarxhiu, gjenerali i njohur është shprehur se Kuçova është… Read More »“Ushtria e SHBA, në Bazën e Kuçovës”, gjenerali amerikan: Do sjellë aftësi që s’i ka asnjë në rajon, iu mbështesim për tërmetet

67630044_2302602109816922_4335849015221420032_n

Projekti “E drejta e Informimit-Forca qytetare..”, vendosen kosha për mbetjet në Kuçovë

Projekti “E drejta e Informimit-Forca qytetare..”, vendosen kosha për mbetjet në Kuçovë Një projekt që synonte përmirësimin e jetesës së banorëve në Kuçovë,  përmes nxitjes së aktivizimit qytetar për uljen e ndotjes shkaktuar nga mbetjet urbane, bëri të mundur vendosjen… Read More »Projekti “E drejta e Informimit-Forca qytetare..”, vendosen kosha për mbetjet në Kuçovë