Skip to content

QARKU BERAT

QARKU BERAT

Tërpani i harruar…

    Nga Oljana XHAFA – Sapo kalon qytetin e Beratit duke u ngjitur drejt një rruge dikur të rëndesishme qe lidhej me Janinën të shfaqet një krahine që ka ‘’asgjë ‘’ dhe ‘’gjithcka’’. Asgjë sepse në rrugën e karvanëve… Read More »Tërpani i harruar…

Berati magjik në çdo stinë, 123.500 vizitorë në 10 muaj

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/sq_AL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); Berati magjik në çdo stinë, 123.500 vizitorë në 10 muaj Berati magjik në çdo stinë,… Read More »Berati magjik në çdo stinë, 123.500 vizitorë në 10 muaj