cilësinë

koduzi-1.png

“Shqipëria nuk ka blerë kurrë kite”, Koduzi shpjegon pse tamponët nuk nxjerrin rezultatin e saktë: Na kanë dhuruar cilësinë më të dobët

Kreu i Departamentit të Shëndetësisë në PD, Gazmend Koduzi, përmes ekranit të televizionit FaxNeës ka hedhur dritë mbi situatën e pandemisë në vendin tonë. Shtimin e rasteve të reja në rajonin e Ballkanit Koduzi e sheh si një keqmenaxhim të situatës… Read More »“Shqipëria nuk ka blerë kurrë kite”, Koduzi shpjegon pse tamponët nuk nxjerrin rezultatin e saktë: Na kanë dhuruar cilësinë më të dobët

osmanaj.png

“Njëherë i quajnë lista të hapura, njëherë të shqyuera”, ish anëtari i KQZ-së e thotë troç: Ky parlament nuk e ka cilësinë të prekë Kushtetutën

Ish-anëtari i KQZ-së Hysen Osmanaj përmes ekranit të televizionit Faxneës ka hedhur dritë mbi debatin aktual për ndryshimet kushtetuese dhe hapjen e listave. Osmanaj shprehet se zgjedhjet janë aq afër në kohë sa është tepër vonë për të ndërhyrë në… Read More »“Njëherë i quajnë lista të hapura, njëherë të shqyuera”, ish anëtari i KQZ-së e thotë troç: Ky parlament nuk e ka cilësinë të prekë Kushtetutën