prezantohet

bora.jpeg

Prezantohet zv.ministrja e re e Arsimit, Kushi: Do të avancojmë më shumë projekte së bashku

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi, ka mirëpritur Zëvendësministren e re Bora Muzhaqi, gjatë një takimi të organizuar me përfaqësues të drejtorive të ndryshme në këtë ministri. Gjatë këtij takimi Ministrja Kushi ka falënderuar Znj. Aspasjana Kongo, për… Read More »Prezantohet zv.ministrja e re e Arsimit, Kushi: Do të avancojmë më shumë projekte së bashku