KULTURA

Grafika e studiuesit Moikom Zeqo per Beratin

  Studiuesi dhe shkrimtari Moikom Zeqo, “Qytetar nderi” i Beratit, ka postuar ne profilin e tij ne facebook nje grafik per Beratin qe mban te shenuar vitin 1987.