Skip to content

OPINION – EDITORIAL

Lamtumirë Vlash!

Nga Kastriot DERVISHI* Vlash Pambuku Gazetar dhe fotograf sportiv. Lindi në lagjen Mangalem më 31 janar 1934. Gjithë jetën e tij ja ka kushtuar gazetarisë sportive dhe fotografisë. Ka një koleksion fotografik të pasur sportit në Berat. Ka punuar edhe… Read More »Lamtumirë Vlash!