Skip to content

OPINION – EDITORIAL

Nga Berlini në Berat

Nga Flurans IlIA –  Janë të ndryshme mardhëniet e brezave me luftën. Përjetim në kushte të brishta këndvështrimi i botës me sytë e një fëmije. Për disa ka qenë një kontakt i drejtpërdrejtë jetësor. Dashje pa dashje në rolin e… Read More »Nga Berlini në Berat

Dhuna “Made in Albania”

Nga Klaudjan Memaj Dhuna është një term që në vende të ndryshme, pavarsisht si shkruhet dhe lexohet, kuptohet njësoj. Format e ushtrimit të saj dhe pasojat janë të njëjta. Por nga ndryshon dhuna “Made in Albania” nga dhuna në vende… Read More »Dhuna “Made in Albania”