ngulur

640-0-6105aa77c3570.png

Videoja po bën xhiron e rrjetit, i riu me ‘zemër të dobët’ nuk e mban dot veten, nis të bërtasë akoma pa iu ngulur vaksina anti-Covid

Shumë njerëz kanë frikë nga vaksinat, kjo po dëshmohet sidomos gjatë pandemisë. Miliona persona në mbarë botën po vaksinohen kundër COVID-19 dhe një ndër ta është djalë i ri, i cili duket së vërtet frikësohet shumë nga vaksina. Në videon… Read More »Videoja po bën xhiron e rrjetit, i riu me ‘zemër të dobët’ nuk e mban dot veten, nis të bërtasë akoma pa iu ngulur vaksina anti-Covid